Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 16 februari 2025
14:00
UKK - Stora salen
  • Barn
  • Musik

Babblarna & Tjingeling-affären (14.00)

Efter 950 färgglada föreställningar med Babblarna, kommer en helt ny svängig och interaktiv musikal för småttingar, ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Babblarna har byggt en affär där man kan köpa massor av roliga saker och få sånger på köpet! Barnen i publiken får hjälpa Klonk att ”Tjingeling-plinga” när Babblarna handlar. Bobbo vill handla först och Babba tar betalt. Diddi förvandlar hela affären till en buss och låter vägen svänga både hit och dit. Dadda vill köpa spik och brädor för att bygga en trädkoja. Doddo vill trolla och köper en magisk trollerihatt. Bibbi köper målarfärg och låter barnen i publiken välja vilka färger som den stora penseln ska måla med. Vi flyger över kullarna – sträck ut armarna och följ med!

I Babblarnas musikaler får alla barn alltid vara med och språkleken står i fokus. Föreställningen framförs med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna). Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still! Föreställningens längd är ca 45 min utan paus.

Datum & tid

16 februari 2025 14:00

Längd
Cirka 45 minuter
Biljettpris

Barn (0-16 år): 320 kr (inklusive serviceavgift)
Vuxen: 350 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still. Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.
Presenteras av
Presenteras av Mys Artisteri
Medverkande
Babblarna

Information