Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 26 november 2023
14:00
UKK - Stora salen
  • Barn

Bamse och Sjörövarskatten

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind.
Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.

Om Bamse på turné
Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. Dräkterna är specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det första gången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio) och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av Kenny Mattsson.

Servering
Hungrig? Restaurangen på UKK är öppen i samband med ditt evenemang och serverar dagens lunch samt pannkaksbuffé innan evenemanget startar. Mat/bord kan ej förbeställas utan sker på plats, välkomna!

Datum & tid

26 november 2023 14:00

Längd
Cirka 50 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 315 kr (inklusive serviceavgift)

Barn 0-1 år: Barn yngre än 2 år har fri entré men biljett krävs. Ingen plats ingår utan barnet sitter i medföljande vuxens knä. Dessa biljetter bokas endast via biljettkassan och finns i begränsat antal.

Övrigt
Föreställningen passar för hela familjen, men uppskattas extra mycket av barn mellan 2-7 år. Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.
Presenteras av
Bamse Production AB
Medverkande
Bamse och hans vänner

Information