Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 26 november 2022
14:30
UKK - Stora salen
  • Övrigt

Brynolf & Ljung – Stalker 14:30

Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt.

Efter de två tidigare utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” är Brynolf & Ljung äntligen tillbaka med en helt ny liveshow. I ”Stalker” tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare! Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på upplevelse där ingen sitter helt säker. Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” blir deras första nya liveshow på 3 år och en efterlängtad återförening med publiken.

Föreställningen har flyttats från 5 februari till 26 november 2022.

Datum & tid

26 november 2022 14:30

Längd
Cirka 1 timme och 20 minuter
Biljettpris

Ordinarie:  590:- inkl. serviceavgift
Ungdom t.o.m. 15 år:  460:- inkl. serviceavgift

Övrigt
Föreställningen har flyttats från 5 februari till 26 november 2022.
Presenteras av
Lifeline Enetertainment
Medverkande
Brynolf & Ljung

Information