Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 13 mars 2022
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Inställt: Chris Kläfford

Chris Kläfford söndag 13 mars 2022 ställs in.

Chris Kläfford söndag 13 mars 2022 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt. Har du inte fått pengarna tillbaka efter 14 dagar så ber vi dig ta kontakt med Ticksters kundtjänst 077-147 70 70.

Kontakta UKK för frågor om återköp på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför frågor om återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Se biljettkassans aktuella öppettider här: <a href="https://www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/” rel=”nofollow”>www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/ För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på ukk.se.


Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som ”Imagine” och ”Utan dina andetag”. Chris framträdande av ”Imagine” från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal.

Debutsingeln ”Treading Water” gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Under sommaren 2019 har Chris Kläfford följt med på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné.

Chris gjorde under hösten 2019 succé i TV-programmet AMERICA'S GOT TALENT i USA.

Lördag 9 maj kommer Chris Kläfford med band till Uppsala Konsert & Kongress – missa inte Sveriges bästa röst!


Datum & tid

13 mars 2022 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 20 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 480 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns 13 år
Arrangör
Karlsson & Norberg AB
Medverkande
Chris Kläfford

Information