Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 30 november 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Danny Saucedo – Unplugged

Nedskalat, akustiskt, intimt. I höst åker Danny Saucedo på en lång och rikstäckande turné.

DANNY SAUCEDO ÅKER PÅ STOR AKUSTISK TURNÉ HÖSTEN 2024 – UNPLUGGED

I höst åker Danny Saucedo på en lång och rikstäckande turné med start i Borås 3 oktober. Konceptet är nedskalat, akustiskt, intimt och samtidigt introducerar Danny publiken till ny musik som släpps under våren.

– Det ska bli otroligt kul att få spela min musik på ett helt annat sätt med bara tre musiker på scenen. Det blir både nya och gamla låtar som ryms i repertoaren, säger Danny i kommentar.

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommandeinslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11 guldcertifieringar.

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

30 november 2024 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 635-690 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Kaliber
Medverkande
Danny Saucedo

Information