Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 20 februari 2020
19:30
UKK - Stora salen

En kväll med Petter

Med 20 år som artist och 14 album i bagaget ger sig Petter ut på turné med en helt ny föreställning!

Brink & Berger presenterar stolt Petter den 20 februari på Uppsala Konsert & Kongress

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-årsjubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

Den 13 februari 2020 är det premiär för ”En kväll med Petter” – en sprillans ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv.

– Jag har varit artist i över 20 år och visste att jag ville hålla på med det här hela mitt liv. Därför har det varit viktigt för mig att växa med min publik och alltid gräva där jag står. Det har varit en lång resa, jag har haft jäkligt kul på vägen och nu gör jag en helt unik föreställning av det, säger Petter och fortsätter:

– Publiken kommer tas med på en musikalisk resa genom högt och lågt, det kommer vara stillsamt, energifullt och jag kommer ha en fantastisk orkester och stråkensemble med mig. Folk har hört mig föreläsa och här vill jag väva ihop min berättelse med min musik.

Just nu jobbar Petter flitigt i studion med helt ny musik, och under hösten 2019 medverkar han, tillsammans med Miss Li och Magnus Uggla, som en av de ”fasta” artisterna i årets jubileumsupplaga av TV-programmet Så mycket bättre.

Kvällen presenteras av Blixten & Co

Datum & tid

20 februari 2020 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 585 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns 13 år.
Presenteras av
Brink & Berger
Medverkande
Petter, Jakob Birres - bas, Nils Wallfält - trummor, Carolina Wallin Pérez - keyboard, Emanuel Norrby - keyboard, Malin-My Wall - violin, Isabelle Andö - violin/viola, Jonas Bleckman - cello

Information