Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 21 september 2024
13:00
UKK - Sal C - Onumrerad sittplats
  • Musik
  • Övrigt

Ensemblemasterclass med Malena Ernman och Tina Ahlin

Ta din vokalensemble till nya höjder genom att delta i en ensemblemasterclass med inga mindre än Malena Ernman och Tina Ahlin.

Oavsett om ni redan är en inarbetad vokalensemble eller om du och några vänner ur din kör vill sätta ihop en mindre sånggrupp är ni välkomna att anmäla er till denna masterclass. Under en inspirerande session kommer ni att få möjlighet att fördjupa er musikaliska resa och utforska en mängd olika aspekter av vokalensembleprestationer.

Tillsammans med Malena och Tina kommer ni att arbeta med allt från intonation till klang och scenisk närvaro. Det handlar inte bara om att sjunga rätt toner, utan också om att skapa en stark och engagerande musikalisk upplevelse för er publik.

– Utmana din kör, säger Malena och Tina. Skicka en kvartett till oss och lär er mer om sångteknik, intonation, att våga ta plats och hur ni når ut. Nörda ner er i detaljerna och upptäck nya dimensioner av er sångkonst!

En av höjdpunkterna är möjligheten att lära sig solistiska knep – i en ensemble. Det är en chans att utforska både den individuella och kollektiva rösten på ett djupare sätt, och att låta varje enskild medlem i ensemblen skina i rampljuset.

Så om ni är redo att ta er vokalensemble till nästa nivå och utforska alla dess möjligheter, då är denna ensemblemasterclass med Malena och Tina något för er. Anmäl er nu och förbered er för en musikalisk resa som kommer att utmana, inspirera och berika er som sångare och artister.

Anmälan

Anmälan till masterclassen görs till via länken ovan senast den 31 augusti. Varje grupp får max innehålla 6 personer. Ett begränsat antal grupper får plats, först till kvarn! Varje grupp får 20 minuter till förfogande och till detta tillfälle ska ni ha förberett en sång ur valfri genre att framföra.

Frågor? Vänligen mejla uppsalakorfest@ukk.se.

Datum & tid

21 september 2024 13:00

Längd
Cirka 2,5 timmar
Biljettpris

Anmälningsavgift: 500 kr/grupp
Mer information om ensemblemasterclass på UKK lördag 21 september och betalning kommer till din e-post när vi har behandlat din ansökan.

Övrigt
En del av Uppsala körfest
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress med stöd av Musikens Hus Vänner
Medverkande
Malena Ernman och Tina Ahlin

Information