Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 16 november 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

En konsertkväll med Ernman, Tolstoy & Ahlin

Ernman, Tolstoy och Ahlin förenas i en musikalisk upplevelse med glimten i ögat.

Tre framstående kvinnor med imponerande meriter och erfarenheter inom sina respektive områden går samman för att erbjuda en minnesvärd och unik konsertupplevelse. Svenska operastjärnan och Melodifestival-vinnaren Malena Ernman, den strålande multiinstrumentalisten Tina Ahlin och den framstående jazzstjärnan Viktoria Tolstoy kommer att slå sig samman förr att skapa en oförglömlig musikalisk konsert med en glimt i ögat.

Initiativet till detta enastående samarbete uppstod under Tina Ahlins egna sommarturné, känd som ”Skärgårdsturnén”, där de tre kvinnorna framgångsrikt har delat med sig av sin musikaliska skicklighet till en entusiastisk publik under flera år. Nu väljer de att utöka glädjen och underhållningen från sommaren till hösten 2024 genom att genomföra en kortare turné under namnet ”Ernman, Tolstoy & Ahlin” i samarbete med Lifeline.

”Vi är otroligt glada över att få samarbeta och dela vår passion för musik och underhållning med publiken. Det blir en höstturné full av glädje, skratt och fantastisk musik”, säger Malena Ernman.

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

16 november 2024 19:30

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 695 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Lifeline
Medverkande
Malena Ernman, Tina Ahlin, Viktoria Tolstoy

Information