Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 6 maj 2022
19:30
Sal B - Onumrerad ståplats
  • Musik

Inställt: Flor de Toloache

Gränsöverskridande mariachiband som med influenser från både Latinamerika och Europa vunnit såväl branschens priser som publikens hjärtan.

Flor de Toloache fredag 6 maj 2022 ställs in på grund av turnétekniska problem.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt. Har du inte fått pengarna tillbaka efter 14 dagar så ber vi dig ta kontakt med Ticksters kundtjänst 077-147 70 70.

Kontakta UKK för frågor om återköp på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför frågor om återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Se biljettkassans aktuella öppettider här. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


New York-baserade Flor de Toloache har ända sedan de började spela tillsammans 2008 brutit ny mark. Som världens första och enda kvinnliga Mariachi-band har de tilldelats en Latin Grammy, turnerat tillsammans med Dan Auerbach:s ”The Arcs” och gästats av bl.a. John Legend.

I Flor de Toloache:s utpräglade konstnärliga vision och sound finns influenser från medlemmarnas vitt skilda kulturella och musikaliska bakgrunder, och i skärningspunkten mellan det traditionella och det moderna har gruppen både lockat fans av klassisk mariachimusik och tillgängliggjort genren för en ny publik.

Datum & tid

6 maj 2022 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 430 kr (inklusive serviceavgift)
Student/Ungdom: 330 kr (inklusive serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 330 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Shae Fiol - Vihuela, Vocals, Mireya Ramos - Violin, Vocals, Guitarrón, Julie Acosta - Trumpet, Yesi Reyes - Guitarrón

Information