Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 29 mars 2020
18:00
UKK - Stora salen

Imagine Uppland Regionfinal

Regionfinalen i livemusiktävling Imagine Uppland genomförs utan publik, men kommer att livestreamas via twitch.tv/imagineuppland

Imagine Uppland Regionfinal som skulle ägt rum 29 mars kl 18.00 kommer genomföras UTAN publik mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.
Tävligen streamas istället via www.twitch.tv/imagineuppland

Återköp
För de kunder som köpt sina biljetter via webben sker återköp automatiskt till kortet som användes vid köptillfället. Övriga köpare kontaktas så snart som möjligt av biljettkassan för genomförandet av återköp.

I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar från genomförande kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning. Du får tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Regionfinal i Imagine Uppland! Efter två deltävlingar så är det dags för de som har gått vidare att gå upp på den stora scenen i Uppsala Konsert & Kongress och inför publik och en jury. Kom och se modiga och talangfulla ungdomar – morgondagens stjärnor!

Imagine Sweden är musiktävlingen för unga mellan 13-21 år, oavsett vilken musikgenre och det är en unik chans att få stå på scen inför livepublik. Musiksveriges bredaste och roligaste tävling för unga musiker, upplev den på plats!

Såsom tidigare är det regionuttagningar där vinnaren får delta i Riksfinalen. Processen i Uppland är uttagningar, två deltävlingar, stor final, workshops och musikaliska möten. En fantastisk möjlighet för alla musikutövande ungdomar i regionen.

Arrangör för Imagine Uppland är Musik i Uppland. #imagineuppland.

Mer information om Imagine Sweden: www.imaginesweden.se

Deltävling 1 Lördag 8 feb
Deltävling 2 Söndag 9 feb
Regionfinal 29 mars

Datum & tid

29 mars 2020 18:00

Längd
Cirka 3 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 70 kr (inklusive serviceavgift)
Barn och unga upp till 21 år: 20 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Musik i Uppland

Information