Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 27 april 2019
13:00
UKK - Sal B - Sittande onumrerat
  • Barn
  • Humor

Jecko och Jessie – Ett skratt för livet

På ett roligt sätt visar Jecko och Jessie oss på enkelheten i livet och uppmanar till en mer lättsam inställning till nuet. Vet du inte vilka figurerna är, fråga närmsta barn.

Jecko och Jessie är tillbaka med en helt ny föreställning och som vanligt sker allt i ett rasande tempo med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar. Att få skratta och le är kanske viktigare än någonsin och det är just det som är drivkraften i showen Ett skratt för livet. På ett roligt sätt visar Jecko och Jessie oss på enkelheten i livet och uppmanar till en mer lättsam inställning till nuet.

Skådespelarna och nycirkusartisterna Karin Odermatt och Jocke Assarsson har jobbat med underhållning och kultur för barn och vuxna i över 20 års tid. Hösten 2017 deltog de i Jill Johnsons kritikerrosade föreställning That’s life och lyfte showen med luftakrobatik, flygningar och illusioner av olika slag.

För den yngre publiken är de kanske främst kända som Jecko & Jessie. I SVT:s Barnkanalen har de sedan 2012 synts i program som Mysteriet, Sommarlov och i det egna succéprogrammet Så gör man inte. De senaste åren har de också varit flitiga på att resa runt i hela landet med sina hyllade live-föreställningar. Vet du inte vilka figurerna är, fråga närmsta barn.

Datum & tid

27 april 2019 13:00

Längd
Cirka 1 timme
Biljettpris

Ordinarie: 195 kr (inklusive serviceavgift)
Student: 150 kr (inklusive serviceavgift)
Barn: 150 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Biljettsläpp 14/12 10.00
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Karin Odermatt, Jocke Assarsson

Information