Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 21 februari 2020
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Jill Johnson – Me & Miss Rose

Tillsammans har de under åren skrivit stora delar av Jills låtskatt och den tar de med sig ut på resan tillsammans med många härliga historier!

Jill Johnson och Liz Rose på efterlängtad Sverigeturné!

I februari åker Jill Johnson och hennes nära vän, den framgångsrika låtskrivaren, Liz Rose ut på en av dem efterlängtad Sverigeturné. Tillsammans har de under åren skrivit stora delar av Jills låtskatt och den tar de med sig ut på resan tillsammans med många härliga historier!

Biljetterna släpps fredag 25 oktober kl 09.00.

Publiken kommer möta Jill och Liz i en intim sättning tillsammans med tre musiker i konsertlokaler runtom i hela landet.
Jill Johnson behöver ingen närmare presentation, Sveriges främsta countrydrottning har berikat oss med sina fantastiska låtar och omisskännliga röst i snart tre decennier.
Liz Rose är en amerikansk låtskrivare inom främst countrygenren. Hon har bland annat samarbetat med Taylor Swift där hon skrivit hits som White Horse, Teardrops On My Guitar och You Belong To Me, varvid den sistnämnda belönades med en Grammy 2010. Jill Johnson och Liz Rose har skrivit stora delar av Jills rika låtskatt. Nu ska det göra något de länge längtat efter och ge sig ut på turné tillsammans genom Sverige under våren.

Datum & tid

21 februari 2020 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 535-630 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Brink & Berger
Medverkande
Jill Johnson, Liz Rose

Information