Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 21 januari 2022
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Inställt: Jonas Gardell – Queen of everything

Föreställningen ställs in.

På grund av turnétekniska skäl ställs föreställningen med Jonas Gardell 21 januari 2022 in.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 2 december 2021 på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren. Biljettkassans aktuella öppettider hittar du här: www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Datum & tid

21 januari 2022 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 20 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 455 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Lifeline
Medverkande
Jonas Gardell

Information