Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 12 maj 2024
20:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Late Night Standup (20.00)

Ladda upp för Late Night Standup med Johanna Nordström och komikervännerna Messiah Hallberg, Kirsty Armstrong, Torbjörn Averås Skorup, och Kaeli Abdi.

I vår beger sig Johanna Nordström ut på en efterlängtad standupturné och bjuder med sig sina favoriter: Messiah Hallberg, Kirsty Armstrong, Torbjörn Averås Skorup, Kaeli Abdi. Missa inte chansen att se några av landets främsta komiker i Late Night Standup under april och maj 2024.

Efter en paus på ett helt år från standupen ska jag våga mig ut igen! Det gör jag med hjälp av mina absoluta favoritkomiker. Köp biljetter! Vi ses i vår – det kommer bli oteeroligt, hälsar Johanna Nordström.

Om Johanna Nordström

År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”. Hon har figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Parlamentet”, “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”. Johannas första soloturné “Ring polisen” sålde slut över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii arena i maj 2022. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon en av Sveriges genom tiderna mest lyssnade podcast “Ursäkta” som har över 200 000 unika lyssnare per vecka. Podden togs sedan ut på en utsåld arenaturné runt om i landet.

Om Kirsty Armstrong

Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022. Kirsty har fantastisk scennärvaro och humor med edge. Hon har varit sidekick i Big Brother, programledare på helgen i P3 och har under hösten varit aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter och Rostmacka på SVT. Kirsty är just nu aktuell med egna turnén ”Pöka”.

Om Torbjörn Averås Skorup

Torbjörn har bred erfarenhet av att arbeta med humor. Nu är han aktuell som programledare i radio och TV, manusförfattare och skådespelare – parallellt med sin blomstrande karriär som standupkomiker. På sociala medier är Torbjörn känd för sitt personliga och pricksäkra sätt att fundera över vardagens detaljer, situationer och företeelser. Han har genom åren bjudit oss på prisbelönta videosketcher tillsammans med Johanna Nordström; ”Årets video” (nominerad Guldtuben 2018) och ”Årets webbhumor” (vinnare 2018 och 2020 Det svenska humorpriset). 2023 nominerades Torbjörn till ”Årets manliga komiker” (Det svenska humorpriset).

Om Messiah Hallberg

Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcast, till exempel “Geniförklarat” och “Freakshow”. Han är även programledare för SVT:s “Svenska Nyheter”.

Om Kaeli Abdi

Kaeli Abdis karriär började på TikTok där hon slog igenom med sina träffsäkra humorsketcher. Därefter har Kaeli fortsatt gjort stora framgångar även i såväl radio som TV.Tillsammans med Batoul Raad startade hon talkshowen “Gruppchatten” som livesändes två gånger i veckan på SVT våren 2023. Segmentet ”Dejten” i programmet gick så pass bra att det blev en egen serie som sändes hösten 2023 med strålande tittarsiffror.

Datum & tid

12 maj 2024 20:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 650-450 kr (inklusive serviceavgift)
Begränsad sikt/komfort: 350 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
All Things Live
Medverkande
Johanna Nordström, Messiah Hallberg, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi

Information