Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 27 november 2021
18:30
Sal B - Numrerad sittplats
  • Musik

Moonica Mac

Moonica Mac skapar alltid en magisk stämning med sin musik och lika så en smått trolsk kontakt med sin publik

Moonica Mac släppte sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” 2019 och har sedan dess skapat sig en alldeles egen plats på den svenska musikscenen. Henne röst liknas inte sällan vid en modern Monica Zetterlund och hennes musik har beskrivits som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Wreesvijk.

Många är dom som tröstats av Moonica Macs trollbindande stämma. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Med låtar som ”Till slutet av augusti”, ”Ibland” och ”Alaska/All aska” har hon nåt miljontals lyssningar på Spotify och om sägnen stämmer, sägs det att ingen som möter hennes toner lämnas oberörd.

Moonica Mac skapar alltid en magisk stämning med sin musik och lika så en smått trolsk kontakt med sin publik. Under början av sin karriär har hon hunnit spela på bla Grammis Galan och Late Night Concert -TV4, gästat Augustifamiljen och varit support under Miss Li’s vårturné 2020. Trots hennes organiska och jordnära framtoning är hon en starkt strålande stjärna vars spännande musikaliska resa är något alla vill följa med på!

Datum & tid

27 november 2021 18:30

Längd
Cirka 1 timme
Biljettpris

Ordinarie: 375 kr inklusive serviceavgift
Student: 290 kr inklusive serviceavgift
Musikens Hus Vänner: 290 kr inklusive serviceavgift

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress

Information