Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 17 augusti 2019
11:00
UKK - plan 6
 • Mat

MovEat Food Walk Uppsala

Välkommen till premiären av MovEat i Uppsala! Ett nytt och gott sätt att umgås, äta, dricka och upptäcka nya smaker och platser. MovEat Food Walk Uppsala startar på UKK.

MovEat startar på Uppsala Konsert och Kongress. Här får du din första matbit och förses med en karta, meny och ett MovEat-armband. I din biljett ingår tio smakportioner på noga utvalda ställen. Under fyra till fem timmar promenerar du runt och besöker mysiga restauranger, doftande delis, originella kryp-in, spännande krogar och coola barer. Du och ditt sällskap går, äter och dricker i egen takt och besöker de resterande nio smakstoppen i precis den ordning ni själva vill.

De inkluderade smakstoppen

 1. UKK (Start)
 2. Heart and bones
 3. Bryggeriet Ångkvarn
 4. Bastard Burgers
 5. Saluhallen
 6. Dog bar
 7. Picnic
 8. Klang market
 9. Tilltugg
 10. Sista smakstoppet meddelas inom kort.

Välj en av fyra avgångar; kl. 11.00, 11.30, 12.00 eller 12.30. Vill du ha gott om tid rekommenderar vi att välja en av de tidiga avgångarna.

Passande dryck säljs i både hel- och halvglas. Veganalternativ erbjuds på samtliga ställen och du väljer eventuell veganmat i samband med att du köper din biljett. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta hänsyn till allergier.

Läs mer om MovEat här. 

Datum & tid

17 augusti 2019 11:00

Längd
MovEat tar ungefär fyra till fem timmar. Om du vill ha gott om tid rekommenderar vi dig att boka en tidig avgångstid.
Biljettpris

Ordinarie: 399 kr (Samtliga tio smakstopp ingår)

Arrangör
MovEat Group AB
Medverkande
UKK (Start), Heart and bones, Bryggeriet Ångkvarn, Bastard Burgers, Saluhallen, Dog bar, Picnic, Klang market, Tilltugg, Sista smakstoppet meddelas inom kort.

Information