Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 17 april 2020
19:00
UKK - Restaurangen/Sal D

INSTÄLLT: Musikalhörnan – Tema: Funny Girls

Musikalhörnan – Tema: Funny Girls som skulle ha ägt rum 17 april ställs in.

Musikalhörnan – Tema: Funny Girls som skulle ha ägt rum 17 april ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.
För kännedom arbetar Uppsala Konsert & Kongress tillsammans med de medverkande för att hitta ett nytt datum och återkommer med uppdateringar via hemsidan ukk.se

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster). Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att uppge den information som behövs för att göra ett återköp.

Kontakta UKK på telefon 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se senast 17 maj för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och kan endast nås via telefon eller mejl. Telefontid måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du kontaktar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Som en följd av den ökade belastningen ber vi om förståelse för att handläggningstiden för bl.a. återbetalningar är längre än vanligt. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och behandlar ärenden i datumordning.

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

_______________________________________________________________________________________

Välkommen till UKK:s nya satsning Musikalhörnan. Samtal, videoklipp och berättelser från världens musikalscener varvas med sång, dans och spännande gäster. Kända och mindre kända – men alla med musikalens ädla konst som gemensam nämnare. I händelsernas centrum står regissören, konnässören och landets mesta showmakare – Hans Marklund!

Hans, berätta nu! Musikalhörnan – vad kan vi förvänta oss?

Varje kväll i Musikalhörnan kommer att bli speciell och ha ett tema beroende på vilken känd gäst vi har med oss. Jag älskar musikaler och undervisar t.o.m i Musikalhistoria så jag kan verkligen berätta för publiken så man får med sig historierna runt sångerna och handlingen och personliga erfarenheter. Det kommer att bli spännande med de övriga deltagarna som kommer att få sjunga en sång var tillsammans med vårt husband på plats. Jag tror många kommer att tappa hakan över hur mycket talang det finns hos dagens svenska musikalartister. Det blir gåshud, skratt och applåder och känslan av att man var där när just det där fantastiska hände.

Kvällens gäst: Nanne Grönvall
Musikalhörnans husband består av Kapellmästare Johan Mörk samt Tobias Johansson
Anton Forsberg och Jonathan Lindh.

Program:
18.00 Dörrarna öppnas – konsertbuffé serveras

19.00 Hans Marklund inleder och berättar om kvällens tema med roliga videoklipp omgivna av intressanta historier ur svensk musikalhistoria, tätt sammanflätad med Hans egen karriär.

Cirka 19.20 Kvällens gäst Nanne Grönvall välkomnas upp på scenen och i ett uppsluppet samtal med Hans Marklund.

Cirka 19.50 Paus – Konsertbuffégäster har möjlighet att ta kaffe och kaka

Cirka 20.10 Husbandet under kapellmästare Johan Mörk tar över rodret och ger oss en bukett av handplockade musikalartister som framför varsin låt på kvällens tema.

Cirka 21.00 Kvällen avslutas.

Datum & tid

17 april 2020 19:00

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Musikalpaketet
I Musikalpaketet ingår en entrébiljett med reserverad sittplats, samt vår goda konsertbuffé.
Ordinarie: 465 kr (inklusive serviceavgift)
Student/ungdom: 415 kr (inklusive serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 415 kr (inklusive serviceavgift)

Endast entrébiljett
Vid köp av endast entrébiljett ingår ingen reserverad sittplats och du hänvisas till övriga platser (varav vissa kan ha delvis skymd sikt):
Ordinare: 220 kr (inklusive serviceavgift)
Studerande: 170 kr (inklusive serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 170 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
UKK
Medverkande
Hans Marklund, Nanne Grönvall, Kapellmästare Johan Mörk, Tobias Johansson, Anton Forsberg, Jonathan Lindh, m.fl.

Information