Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 29 april 2023
10:00
UKK - Stora salen
  • Barn

Nassim Non Stop 29/4

Nassim ♥ jazz! Nu blir det tvära kast och högt tempo under en musikalisk resa som kan ta vägen lite varstans. Huset fylls av härligt svängig jazzmusik och roliga aktiviteter av olika slag. Ta med familjen och kom!

Non stop kul, varje minut, från start till slut!
Under parollen “Så mycket som möjligt för så många som möjligt” tar Nassim Al Fakir hand om programmet på UKK under sex lördagar. Laddad med sin karaktäristiska energi och lekfullhet bjuder Nassim in till ett färgsprakande program med högt tempo – varje gång med ett nytt kul tema!

Nassim ♥ jazz
Nu tar Nassim över huset igen och fyller det med svängiga toner och massor av blås! Ingen kan sitta still när Nassim och hans kompisar spelar upp till dans med härlig jazzmusik och bjuder på galna upptåg på scenen. I restaurangen blir det roliga aktiviteter av olika slag och kanske kan du själv prova på att spela ett instrument och bli jazzstjärna för en dag!

Mer information om medverkande och aktiviteter presenteras inom kort.

Hela huset blir barnens hus!
Restaurangen fylls av skojiga aktiviteter, prova-på, pop-upp-konserter, disco och såklart massa god mat och fika. Sen är det dags för konsert i Stora salen. Nassim och hans kompisar spelar musik, hittar på bus och vill man så sjunger man med. Det blir tvära kast och högt tempo under en musikalisk resa som kan sluta var som helst. Kanske behövs plötsligt en låt om något som precis har hänt? Eller så hittar Nassim en spännande grej som kan bli ett instrument? En sak är säker: Det blir inte långtråkigt! Ta med ditt bästa humör och kanske en kompis, så ses vi. Vuxna är välkomna i barns sällskap.

Program och information

  • 10.00–15.00 UKK är öppet för Nassim Non Stop-besökare.
  • 10.00–13.00 Aktiviteter, musik och happenings i Sal D.
  • 10.00–13.00 Restaurangen är öppen och serverar en familjevänlig minibrunch och fika. Caféservering övriga tider.
  • 13.00–ca. 13.45 Konsert “Nassim Non Stop” i Stora salen.
  • ca. 14.00–15.00 “Efterfest” i Sal D, träffa Nassim och musikerna.

Obs! Kl. 10.00–15.00 är huset bara öppet för Nassim Non Stop-besökare och för att komma in krävs en Nassim Non Stop-biljett. Alla aktiviteter och konserten i Stora salen ingår i biljetten. Mat och dryck ingår ej, men finns att köpa i restaurangen.

Med reservation för ändringar.

Biljetter till alla datum för Nassim Non Stop hittar du på ukk.se/nassim.

Om Nassim Al Fakir
Nassim Al Fakir är programledare, musiker och skådespelare. Han har medverkat i flera tv-produktioner som Let’s Dance, Bäst i test och som programledare för SVT Play-sändningarna under Idrottsgalan. Men allra mest känner vi nog Nassim från hans medverkan i barnens favorit Bolibompa och som den svenska rösten till björnen Paddington och Olof i Frost.

Al Fakirs är en genommusikalisk familj och Nassim började spela piano redan vid fyra års ålder. Sedan var det trummor och slagverk som gällde innan tv-karriären tog fart. Nassim har belönats med Stockholm Stads hederspris för Kulturarbete för barn och unga 2020 med motiveringen: ”Nassim Al Fakir är den trummande, sjungande och dansande multibegåvningen som vigt sitt konstnärskap åt musikalisk glädjespridning bland landets alla barn. /…/ I mötet med den unga publiken uppstår magi i form av ett kollektivt konstverk av smittande rytm och bus. Det funkar att trumma, sjunga och dansa om allt!” Han har även tilldelats Alfons-Bokalen med motiveringen ”Med värme, humor och vetgirighet väcker han intresset för musik och rytm hos barn från noll till nittionio år”.

På senare år har Nassim stått värd för ett antal succéshower för barn och familj, inte minst Klara, färdiga, konsert som spelats för utsålda hus på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.

Datum & tid

29 april 2023 10:00

Längd
Konsertlängd: cirka 45 minuter. Huset har öppet kl. 10–15.
Biljettpris

Vuxen: 175 kr
Barn 3-100 år: 175 kr
Barn 0-2 år: Fri entré men biljett krävs. Dessa bokas endast via biljettkassan 018-727 90 00 och finns i begränsat antal. Ingen plats ingår, barn sitter i medföljande vuxens knä.

Nassim Non Stop:  4/3, 1/4, 29/4, 26/8, 21/10, 2/12
Biljetter till alla datum finns på ukk.se/nassim

Övrigt
Fotograf Nassim: Leo Josefsson/House of Wizards
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Nassim Al Fakir

Information