Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 4 mars 2023
13:00
UKK - Stora salen
  • Barn

Nassim Non Stop 4/3

Stor premiär med tema mello – nuuuuu kör vi! Konsert med Nassim och bandet, familjedisco, mello-karaoke, filmverkstad och andra roliga aktiviteter. En biljett, mycket skoj!

Premiär med tema mello!
Äntligen premiär för Nassim Non Stop här på UKK! Tillsammans med Nassim Al Fakir bjuder vi in till en färgsprakande heldag med mellotema för hela familjen fylld av musik, aktiviteter och överraskningar. En biljett – mycket skoj! Nuuuuu kör vi!

Mello-konsert med Nassim & husbandet!
Nassim och hans bästa musikerkompisar försöker hinna med så många mellohits som möjligt. Du som sitter i publiken får vara med och välja – kanske blir det just din favorit som spelas? På scenen ser du några riktiga supermusiker som har spelat och sjungit med de flesta av Sveriges största artister i just Melodifestivalen och andra populära tv-program som Let’s Dance och Idol.

Nassim presenterar stolt: Joanna Perera, sång, Jonas Gröning, keyboard och sång, och Michael Blomqvist, gitarr, slagverk och sång.

Efter konserten blir det efterhäng där du kan träffa Nassim och hans gäster, snacka musik och ta bilder!

Mello-disco med DJ Choco Canel!
Dansgolv för hela familjen med en av landets mest anlitade DJ:s! Bästa DJ Choco Chanel får oss att sjunga, gunga och dansa till mello-låtar och andra härliga hits.

Danslärare från Edge Dance Studios sätter fart på dansgolvet. Kom och prova på och lär dig några nya dans-moves!

Mello-karaoke med Maria & Matilda!
Sitter du bänkad i tv-soffan varje lördag? Drömmer du om att stå på mello-scenen? Här har du chansen att stå mitt i rampljuset och sjunga mellohits av Theoz, Cornelia Jacobs och Samir & Viktor och andra favoriter av Babblarna och Grannen Måns. Det finns garanterat något för både stora och små sångstjärnor! Tillsammans med låtskrivaren Maria Broberg (som har skrivit flera låtar till Eurovision Song Contest!) bjuder vi in till en härlig stund fylld av glitter, glamour och sköna toner – karaokefest när den är som bäst!

Gör din egen musikvideo med Henny & Madelene!
Välkommen in i vår stopmotion-verkstad och gör en egen liten mello-musikvideo där du själv är stjärnan! Med mobilkamera och skrivare kan barnen förvandla en selfie till en animationsfigur i papper. Sen pysslar, klipper och animerar vi med stopmotion-teknik. Glam, glitter och paljetter – eller varför inte nitar och mantlar? Vi har material för de flesta smaker, det enda ni behöver kunna är att hantera sax, tuschpenna och limstift. Konstpedagogerna Henny och Madelene finns på plats och hjälper er att komma i gång så att barn och föräldrar tillsammans kan skapa sina egna stopmotion-klipp att ta med hem!

Pop-up-konserter med Kulturskolan!
Elever och lärare från Uppsala kulturskola dyker upp på flera scener under dagen och spelar ett härligt program. Det blir sköna jazzstandards, svängig funk, vackert klassiskt för cello och piano och blandad musik för blockflöjtsensemble!

Mer skoj i huset!
Dessutom fyller vi huset med aktiviteter, lekar, spel och roliga överraskningar! Ta en snygg bild i vårt coola fotobås, utmana familjen i rundpingis eller ta det bara lugnt en stund i chillhörnan.

Restaurang & café
Restaurangen har öppet kl. 11–13 och serverar en familjevänlig minibrunch och fika. Resten av dagen är det öppet med fikaservering.

Program och information

  • 10.00–15.00 UKK är öppet för Nassim Non Stop-besökare.
  • 10.00–13.00 Aktiviteter, DJ och happenings i Sal D.
  • 11.00–13.00 Restaurangen är öppen och serverar en familjevänlig minibrunch och fika. Caféservering övriga tider.
  • 13.00–ca. 13.45 Konsert “Nassim Non Stop” i Stora salen.
  • ca. 14.00–15.00 “Efterhäng” i Sal D, träffa Nassim och musikerna.

Obs! Kl. 10.00–15.00 är huset bara öppet för Nassim Non Stop-besökare och för att komma in krävs en Nassim Non Stop-biljett. Alla aktiviteter och konserten i Stora salen ingår i biljetten. Mat och dryck ingår ej, men finns att köpa i restaurangen. Med reservation för ändringar.

Biljetter till alla datum för Nassim Non Stop hittar du på ukk.se/nassim.

Datum & tid

4 mars 2023 13:00

Längd
Cirka 45 minuter
Biljettpris

Vuxen: 175 kr
Barn 3-100 år: 175kr
Barn 0-2 år: Fri entré men biljett krävs. Dessa bokas endast via biljettkassan 018-727 90 00 och finns i begränsat antal. Ingen plats ingår, barn sitter i medföljande vuxens knä.

Nassim Non-stop:  4/3, 1/4, 29/4, 26/8, 21/10, 2/12
Biljetter till alla datum finns på ukk.se/nassim

Övrigt
Fotograf Nassim: Leo Josefsson/House of Wizards
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Nassim Al Fakir, Joanna Perera – sång, Jonas Gröning – keyboard & sång, Michael Blomqvist – gitarr, slagverk & sång, DJ Choco Canel, Maria Broberg – karaoke-ledare, Henny & Madelene – konstpedagoger, Uppsala kulturskola, Edge Dance Studios

Information