Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 31 oktober 2019
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Peter, Bruno & Matilda – (nästan) Unplugged

Se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, riviga rocklåtar och finstämda ballader blandat med mycket personlighet och humor.

Peter, Bruno & Matilda – (nästan) Unplugged
Under våren 2018 gjorde Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis och Matilda Grün stor succé med sin turné Peter, Bruno & Matilda – Unplugged. En show som från första till sista stund andades glädje, humor och framförallt storslagen musikalitet. Nu är de tillbaka! Samma koncept, nytt innehåll och en ännu större turné.

Inför den här turnén har trion skapat sin egen Youtube-serie, där de en gång i månaden kommer att lägga ut avsnitt med exklusiva intervjuer, senaste nytt och smakprover inför konserterna. Även under turnén kan man följa med dem, både på och utanför scenen i personliga och humoristiska filmklipp och livesändningar.

Publiken kan se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, riviga rocklåtar och finstämda ballader blandat med mycket personlighet och humor. Trion kompar sig själva på instrument som piano, bas, gitarr, ukulele, trummor och bjuder tillsammans på en musikalisk kvalitet som få kan mäta sig med.

Peter, Bruno och Matilda har alla digra meritlistor med otaliga huvudroller i musikaler, medverkan i mängder av TV-program och karriärer utomlands. Men det som gör de unika, är de hundratals konserter som de i egen regi skapat och producerat. Champions of Rock, Sommarkonserter i S:t Anna, Julturnéer och Peter & Bruno har hittills lockat en publik på över 300 000 personer!

Efter konserten kan man köpa signerade skivor och merchandise.

Datum & tid

31 oktober 2019 19:30

Längd
Cirka 3 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 590 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
PNM Music
Medverkande
Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Matilda Grün

Information