Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 16 december 2021
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Räkhäst – I huvudet på Per Andersson

Per Anderssons enmansrevy ”Räkhäst” på Sverigeturné

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________

Per Andersson har som en av Sveriges mest älskade och energiska komiker synts i TV-program som Grotesco och Parlamentet och stora scenproduktioner som Book of Mormon och ART. Sedan tidigare är det officiellt att han sätter upp sin nyskrivna enmansrevy Räkhäst på Lorensbergsteatern. Nu är det även klart att den ger sig ut på en landsomfattande turné med totalt 55 speltillfällen, med ett längre stopp på Rival i Stockholm, från december 2021 till november 2022.

– Det är otroligt roligt både att äntligen få köra för större publik och att få ta Räkhäst på turné i Sverige. Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Räkhästen är en hyllning till fantasin. Det är mycket som är bra med vuxna grejer, men kanske tappar vi för mycket av det där härliga fantiserandet som barn har? säger Per Andersson.

Datum & tid

16 december 2021 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 495-795 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
All Things Live
Medverkande
Per Andersson, skådespelare, Lisa Larsson, skådespelare, Per Johansson, kapellmästare, Henrik Bengtsson, musiker, Magnus Boqvist, musiker

Information