Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 27 april 2020
19:00
UKK - Stora salen
  • Musik

INSTÄLLT: Samuel Ljungblahd & Norrbotten Big Band

Konserten med Samuel Ljungblahd & Norrbotten Big Band är inställd

Samuel Ljungblahd & Norrbotten Big Band som skulle ägt rum 27 april 19.00 ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster). Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa kommer vi att kontakta dig för att samla in den information som behövs för att göra ett återköp.

I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning. Du får tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

__________________________________________________________________________________________

”Energisk, entusiasmerande, sprudlande, extremt underhållande, full av värme och genommusikalisk.”
Norrbottens-Kuriren

– I grund och botten blir det härlig gospel. Svängigt, glatt och medryckande. Jag jobbar mycket med att få publiken till att vara delaktig, jag vill få människor att sjunga med och känna att de gör konserten tillsammans med oss som står på scenen. Det ska finnas något för alla i repertoaren. Först då är jag nöjd.

Det är fina ord som kommer från Sveriges allra största gospelröst – Samuel Ljungblahd. Efter sitt framträdande vid prins Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015 har efterfrågan efter herr Ljungblahds varma person och stora röst fullkomligt exploderat och han ger idag konserter världen över.

Den 22 mars 2019 släppte han sitt femte soloalbum Witness som efterföljdes av en turné med samma namn. Nu är han tillbaka i ett samarbete med Norrbotten Big Band med konserter i Visby, Uppsala, Sigtuna, Bollnäs och Upplands Väsby. Vi kommer att få höra Samuels egen musik, som vi sett honom framföra i TV-program som Så ska det låta, Allsång på Skansen och Sommarkrysset, och uppleva klassiska hits av artister som James Brown, Marvin Gaye och Stevie Wonder. Allt detta arrangerat för Norrbotten Big Band under ledning av dess konstnärlige ledare Joakim Milder.

Som ni förstår kommer man varken kunna sitta still eller låta bli att sjunga med i den här karismatiska konserten av och med vår största gospelexport. Kom och njut av en musikupplevelse som lockar till dans och som värmer hjärtat länge!

Datum & tid

27 april 2020 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 365 kr (inklusive serviceavgift)
Student: 280 kr (inklusive serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 280 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress och Norrbottensmusiken

Information