Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 2 november 2024
10:00
UKK - hela huset
  • Övrigt

Swedish Fascia Convention 2-3 november

Swedish Fascia Convention är för personer som vill sprida och dela kunskap och insikter om fascia och den levande kroppen på ett betydelsefullt sätt, och därmed bana väg för ett nytt paradigm.

Syftet med Swedish Fascia Convention är att hjälpa människor att förstå, sprida kunskap och dela insikter om fascia och den levande kroppen på ett betydelsefullt sätt.

Evenemanget samlar tankeledare inom fascia och nya sätt att tänka, tillsammans med hundratals människor som delar en passion för hälsa och välbefinnande.

Det kommer inte att vara ett vanligt forskningsevenemang – eftersom vi tror att ett annorlunda tillvägagångssätt krävs för att så fröna till ett nytt paradigm, paradigmet för den levande kroppen.
Vi tror att detta kan vara startpunkten för något anmärkningsvärt

Swedish Fascia Convention är för personer som vill sprida och dela kunskap och insikter om fascia och den levande kroppen på ett betydelsefullt sätt, och därmed bana väg för ett nytt paradigm.

Anordnas av stiftelsen Life Force Innovation

Hela vår förståelse av kroppen bygger på studier av döda kroppar, av uppdelade kroppar och av kroppar som objekt.

Stiftelsen Life Force Innovation fokuserar på den levande kroppen.

Idag görs anatomiska och fysiologiska studier efter konstens alla regler, som utmanar hela vår förståelse för vad en levande kropp är, hur den fungerar och vad som stimulerar liv.

Utifrån detta perspektiv stödjer Life Force Innovation forskning, innovation och folkbildning som leder till nyskapande verksamheter för främjande av hälsa och livskraft.

Datum & tid

Från 2 november 2024 10:00 till 3 november 2024 17:00

Längd
Två dagar
Biljettpris

Early bird (limiterat antal): 5039 kr (inklusive serviceavgifter)

All Access VIP Pass: 7039 kr (inklusive serviceavgifter)

Presenteras av
Stiftelsen Life Force Innovation
Medverkande
Life Force Innovation

Information