Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 25 oktober 2019
19:30
UKK - Stora salen

The Legends – 60s & 70s Comeback Special

Tillbaka med ny show! Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige – utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre. Nu är förställningen tillbaka i Uppsala – men en ny show!

På samma scen – i samma show – ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison. I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England – en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna” och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi – Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande – med en brinnande flygel – i svenska TV4s ”Talang”.

Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet – är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Datum & tid

25 oktober 2019 19:30

Längd
Cirka 2 timmar och 45 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 450 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Tourman in Sweden AB
Medverkande
Paul Larcombe, Jerry Carlson, Johnny Duvert

Information