Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 29 januari 2022
11:00
Uppsala Konsert & Kongress
  • Musik

Inställt: Vinterjazzen

Vinterjazzen lördag 29 januari 2022 ställs in.

Vinterjazzen lördag 29 januari 2022 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Återköp

Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.se eller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa,  via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 10 februari på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se för hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Den 29 januari är det premiär för Vinterjazzen på Uppsala Konsert & Kongress. En härlig jazzfest fylld av konserter, improvisation och kreativitet. Ett pärlband av fantastiska jazzmusiker fyller scenerna och när kvällen går mot natt bjuds det på äkta jazzfestivalsmanér in till jam.

Lyssna på några av våra främsta jazzstjärnor som Ida Sand och Daniel Karlsson Trio, njut av en tonsatt brunch och styrdansa till Peter Lind & The Cabaret. Den lysande pianisten Christian Sands besöker Sverige för första gången i eget namn. Festligheterna fortsätter ända fram till tolvslaget!

I restaurangen kan du inleda dagen med en god brunch till tonerna av livemusik av lokala jazzstjärnor. Mellan 15.30 och 17 serveras afternoon tea, och från kl. 17 kan du äta middag. Däremellan har vi barserveringen öppen.

Vinterjazzen, som arrangeras av UKK och Uppsala Jazz Club, är en blinkning till den uppskattade festivalen Winter Swing som anordnades 1991-2007 av Uppsalamusikern Björn Sjödin. Björn har ett finger med i spelet även i Vinterjazzen där han är delaktig i både planering och som medverkande musiker.

Program

11.00-12.00: Lekisjazz (Separat biljett krävs, konserten ingår ej i festivalpasset)
11.30-14.30: Brunch med livemusik (fri entré)
15.30-17.00: Tedans – Peter Lind & The Cabaret Band
16.00-17.00: Helen Salim
17.30-18.30: Swedish Swing Society
17.30-18.30: Daniel Karlsson Trio
19.30-20.30: Ida Sand
21.00-22.30: Christian Sands
22.00-00.00: Jam/Efterfest

Fler programpunkter tillkommer. Med reservation för ändringar.

Illustration: Maja Modén

Datum & tid

29 januari 2022 11:00

Biljettpris

Festivalpass, ordinarie: 630 kr (inklusive serviceavgift)
Festivalpass, Musikens Hus Vänner: 510 kr (inklusive serviceavgift)
Festivalpass, Uppsala Jazz Club: 510 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Separat biljett krävs för Lekisjazz.
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala Jazz Club i samarbete med Björn Sjödin
Medverkande
Peter Lind & The Cabaret Band, Helen Salim, Swedish Swing Society, Daniel Karlsson Trio, Ida Sand, Christian Sands

Information