Hoppa till huvudinnehållet
Tisdag 26 november 2024
19:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Anders Widmark Trio ft. Zoie Finer

We Are All Poets – en konsert med tidlös musik i gränslandet mellan jazz, pop och soul.

Pianisten Anders Widmark och sångerskan Zoie Finer framför musik från senaste skivan ”Anders Widmark featuring Zoie Finer” blandat med klassiker och nyskrivet material från Anders breda repertoar.

Under konserten kommer även tre specialskrivna texter av Keith Reid (1946-2023) presenteras. Anders hade ett mångårigt samarbete med Keith och som en hyllning till honom framför Anders och Zoie en duoversion av hans berömda text till låten ”A Whiter Shade of Pale”, Procol Harums debutsingel.

Anders Widmark är jazzpianist, låtskrivare och tvåfaldig grammisvinnare som bland annat varit programledare för SVTs program ”Album”. ”One of the great pianists of our time” enligt den brittiske musikjournalisten Stuart Nicholson. Anders har samarbetat med sångerskor som Helen Sjöholm och Sara Isaksson och ser nu fram emot att genomföra en Sverigeturné tillsammans med Zoie Finer.

I Anders Widmark Trio medverkar basisten Tobias Grenholm bas och trumslagaren Simon Liljeblad.

Zoe Finer är sångerska och har bland annat deltagit i tv-succén ”Så ska det låta”. Hon har jobbat med Anders Widmark sedan 2010 både live och på skiva. Zoie har en varm personlig röst som pendlar mellan soul och jazz.

Körprojektet ’24 är ett körprojekt med en lokal kör som deltar på fyra låtar under konserten tillsammans med Anders, Zoie och en erfaren körledare.

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

26 november 2024 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 20 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 315 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Anders Widmark Musik
Medverkande
Anders Widmark Trio, Zoie Finer, Körprojektet '24

Information