Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 6 december 2021
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Julkonsert med Manhattan Transfer

Legendariska vokalistgruppen The Manhattan Transfer skapar julstämning!

Vad sägs om hits som Birdland, Chanson D’Amour, Tuxedo Junction, Operator och julsånger som White Christmas, Let It Snow och Happy Holidays?

Den amerikanska vokalistgruppen The Manhattan Transfer har sålt miljontals albums och har en uppsjö av hits med sig i bagaget. Genom fyra årtionden har deras melodiska och jazzinspirerande musik lockat publik år efter år och nya generationer tillkommer hela tiden. För att inte tala om att de vunnit 10 Grammy Awards och varit nominerade ytterligare 20 gånger. Alla deras fans vet varför!

Upplev Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul och Trist Curless live söndagen den 20 december 2020 klockan 18.00 på Uppsala Konsert & Kongress.

_______________________________________________________________________________________

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Julkonsert med Manhattan Transfer att flyttas. Nytt datum är 6 december 2021. Observera att tiden är ändrad till 19.30.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 22 oktober 2020 för hjälp med återköp.
Se biljettkassans öppettider på www.ukkse/ditt-besok/oppettider/
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Datum & tid

6 december 2021 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 495-795 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Wallengren Music & Theatre Management
Medverkande
Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul, Trist Curless

Information