Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 31 maj 2024
12:15
UKK - Sal B - Numrerad sittplats
  • Musik

Lunchkonsert – Swing it Sisters!

I en ljuvlig lunchkonsert med succéföreställningen Swing it Sisters! tar trion Smoke Rings Sisters med oss på en resa genom banbrytande kvinnliga röster inom jazz och swing.

Alice Babs, Monica Zetterlund, Ella Fitzgerald, och många fler…

De kallas ”publikfavoriter” på Göteborgs Stadsteater, Vara Konserthus, Göteborgsoperan och Kulturhust Spira! Nu kommer Smoke Rings Sisters äntligen till Uppsala Konsert & Kongress med succéföreställningen Swing it Sisters! Med stark stämsång ger de en musikalisk föreställning om de enastående kvinnliga sångrösterna inom jazz och swing, om de som gått före och givit oss ytterligare en dimension av rösträtten. Hör de oväntade och starka historierna om de orubbliga svenska och amerikanska sångerskorna såsom Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Alice Babs, Monica Zetterlund, Marilyn Monroe. Lill-Babs och många fler. Många är de som givit oss otaliga klassiker genom åren och här får ni höra Smoke Rings Sisters versioner av och berättelser om dem!

Maten

Till lunch serveras en matig vegetarisk salladsbowl, ihopsatt med omsorgsfullt utvalda råvaror. Salladen serveras i skålar tillverkade av 100 % återvinningsbart material och hämtas i baren på plan 3.

Datum & tid

31 maj 2024 12:15

Längd
Cirka 60 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 260 kr (inklusive vegetarisk sallad)
Student/MHV: 220 kr (inklusive vegetarisk sallad)
Endast konsertbiljett: 160 kr

Övrigt
Hämta din salladsbowl och köp dryck och kaffe i baren på plan 3.
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Smoke Rings Sisters, Arne Murby, pianist

Information