Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 26 september 2024
20:30
Katalin
  • Musik

Mariana Mazu feat. Leo Andersen & Lysandre Donoso

Följ med på en oförglömlig musikalisk resa in i tangons passionerade värld – direkt från Buenos Aires med sångerskan Mariana Mazú, en av landets ledande gitarrvirtuoser, Leonardo Andersen, samt den hyllade franske bandoneonisten Lysandre Donoso

Den argentinska sångerskan Mariana Mazú är på sin tredje Europaturné. Med sitt debutalbum La bella indiferencia (2020) klev hon rakt in i rampljuset och prisades direkt med Gardel-priset för årets bästa tangoalbum och utnämndes till bästa tangoartist 2021. Nu är hon aktuell med ett nytt album.

Leonardo Andersen är en av de främsta virtuoser och kompositör i det argentinska gitarrlandskapet. Han samarbetar med ledande internationella artister som Nicky Nicole, Cristian Castro, Abel Pintos och Franco Luciani, den sistnämnda med vilken han vann den argentinska Grammis för bästa instrumentala tangoalbum.

Lysandre Donoso är en av de mest betydande   bandeonisterna i Europa och kallas regelbundet in av de mest prestigefyllda orkestrarna. Prisvinnare för bästa bandeonist från Astor Piazzolla Foundation 2021.

Konserten är en del av Uppsala Internationella Gitarrfestival och äger rum på Katalin, som också sköter biljettförsäljningen. Använd länken på sidan för att komma till webbshopen.

Datum & tid

26 september 2024 20:30

Biljettpris

Ordinarie:  280 kr (inklusive serviceavgift)
Student/ungdom: 250 kr (inklusive serviceavgift)
Paketpris: alla konserter på Katalin – ordinarie: 425 kr (inklusive serviceavgift)
Paketpris: alla konserter på Katalin – student/ungdom: 325 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Uppsala Internationella Gitarrfestival

Information