Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 26 november 2022
17:30
UKK - Stora salen
  • Barn

Inställt: Sune – Ensam Hemma

Sune - Ensam Hemma ställs in.

Mot bakgrund av de restriktioner som pandemin förde med sig har arrangören Lifeline beslutat att ställa in föreställningen Sune – Ensam hemma som skulle ha ägt rum på UKK den 26 november 2022.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt dina biljetter online och betalat med Swish, betalkort eller via internetbank. Har du betalat för biljetterna i t.ex. vår biljettkassa kommer Tickster att ta kontakt med dig via e-post för att samla in kompletterande uppgifter.

Har du inte fått pengarna tillbaka efter 14 dagar så ber vi dig ta kontakt med Ticksters kundtjänst 077-147 70 70.

Kontakta UKK för frågor om återköp på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför frågor om återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren. Se biljettkassans aktuella öppettider här. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
____
Sune är tillbaka i en svindlande Familjeföreställning på teater!

Under de senaste åren har vi inte bara fått följa Sune på bioduken, utan också genom två roliga, hysteriska och framgångsrika föreställningar på scen, Sune ”Kaos i Fredagsmyset” och Sunes Jul.

Nu är det åter dags att stifta bekantskap med Sveriges mest älskade familj, allas vår familjen Andersson. Denna gång i en rolig och spännande familjeföreställning om Sune som blir Ensam Hemma! Eller? Blir han det. I Glimmerdagg smyger inte bara ensamma möjliga flickvänner runt, utan också en och annan tjuv.

Missa inte årets familjeföreställning fylld med underhållande skådespelare.

Sören & Anders karaktär Sune som sedan starten sålt fler än 5 miljoner böcker handlar om Sune Andersson som är en kille i skolåldern, han bor en tvåvåningsvilla med sin pappa Rudolf, mamma Karin, storasyster Anna och Lillebror Håkan ”Bråkan”. De två senaste scenföreställningarna sålde närmare 70 000 biljetter.

Datum & tid

26 november 2022 17:30

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 535 kr (inklusive serviceavgift)
Barn t.o.m. 12 år: 430 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Lifeline

Information