Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 18 december 2021
19:00
UKK - Stora salen
  • Dans

Svansjön med St Petersburg Ballet Theatre

Världsberömda St Petersburg Ballet Theatre gör sin första föreställning på Uppsala Konsert & Kongress med den spektakulära baletten Svansjön

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________

Legendariska St Petersburg Ballet Theatre (SPBT) återvänder till Sverige efter den slutsålda premiären i Stockholm 2019.

Det världsberömda och hyllade balettkompaniet ger återigen en förtrollande uppsättning av Svansjön.

Det är klassisk balett när den är som bäst, ackompanjerad av Tjajkovskijs mäktiga och oförglömliga musik.

St Petersburg Ballet Theatre grundades 1994 och är känt för sina talangfulla dansare utbildade på Vaganova Ballet Academy samt sina fantastiska fullängdsföreställningar. De framför klassiska mästerverk från sin repertoar som bland annat innehåller Giselle, Don Quijote, La Bayadère, Romeo och Julia, Nötknäpparen och Törnrosa.

Kompaniet är mycket eftertraktat och ger över 200 föreställningar per år.

Efter utsålda säsonger i London, Seoul, Sydney och Hongkong gör världsberömda St Petersburg Ballet Theatre sin första föreställning på Uppsala Konsert & Kongress med den spektakulära baletten Svansjön – en föreställning som garanterat ger publiken ett minne för livet. Detta får ni inte missa!

”St Petersburg Ballet Theatre är ett kompani vi ska ta vara på.”
Sunday Telegraph – London

______________________________________________________________________________________

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Svansjön den 29 augusti 2020 att flyttas. Nytt datum är den 18 december 2021 kl. 19.00.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 29 september 2020 för hjälp med återköp.

Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och nås endast via telefon och mail. Se aktuella öppettider för telefon på www.ukkse/ditt-besok/oppettider/
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Datum & tid

18 december 2021 19:00

Längd
Cirka 2 timmar och 45 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 485-690 kr (inklusive serviceavgift

Övrigt
Två pauser på cirka 10 minuter vardera
Arrangör
SPBT Entertainment
Medverkande
Irina Kolesnikova, S:t Petersburg Ballet Theatre

Information