Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 30 september 2022
19:00
Sal B - Numrerad sittplats
  • Övrigt

A la Maud – Bubblor och Bakälskelser

I höstens A la Maud bjuds vi på rosa socker och bubblor under tema BAKÄLSKELSER och en gång för alla reder vi ut frågan; Hur smakar egentligen Mauds bak?

Kom och sätt tänderna i Mauds bak! För varje tugga bidrar du dessutom till organisationen Kvinna till Kvinna. Den splitternya bakelsen Bakälskelse har tagits fram i samarbete med Triller Mat & Bröd och är en hyllning till baken!

– Vår kära bakdel ses oftast som något provokativt, både i kulturen och i språket. Den är sexuellt laddad, förförisk och lovande men låter och stinker även om vi vill låtsas om annat. En komplex kroppsdel, för andra väl synlig, för oss själva en oönskad eller önskad del av oss, säger Maud och fortsätter:

– Hela kroppen är för mig vacker och samtidigt humoristisk och så också vår rumpa. Och det har varit fantastiskt roligt och utmanande att låta 3D-skanna och sedan gjuta av min egen ändalykt med den kunniga Fredrik Borg och få se den utvecklas i Trillers händer till att bli en smaskig bakelse.”

Den sjungande stråkkvartetten Stråf med musiker Sanna Källman, Åsa Johansson, Tobias Edvardsson och Francis Shaughnessy gästar som husband med sina virvlande virtuosa toner och harmoniska röstklanger.

Dansarna Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer från KROPPSKLUBBEN visar utdrag ur föreställningen FOF.

Barnmorskan Katarina Svensson Flood som slog larm i media om unga tjejers sexvanor och brist på njutning sitter i soffan och berättar.

Fler gäster meddelas löpande på <a href="http://maudsart.se/” rel=”nofollow”>maudsart.seoch <a href="http://ukk.se/” rel=”nofollow”>ukk.se

Datum & tid

30 september 2022 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 150 kr (inklusive serviceavgift)

Student/Ungdom: 115 kr (inklusive serviceavgift)

MHV:  115 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med MaudsArt
Medverkande
Maud Karlsson, Stråf: Sanna Källman, Åsa Johansson, Tobias Edvardsson och Francis Shaughnessy, KROPPSKLUBBEN: Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer, Katarina Svensson Flood

Information