Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 24 augusti 2020
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Tommy Körberg & Bohuslän Big Band

Tommy Körberg tolkar amerikanska klassiker tillsammans med Bohuslän Big Band.

Tommy Körberg & Bohuslän Big Band den 23 april har flyttas till 24 augusti 2020.

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer samt föreställningar som går in under rekommenderade riktlinjer.
Av den anledningen kommer Tommy Körberg & Bohuslän Big Band den 23 april att flyttas. Nytt datum är den 24 augusti kl 19.30.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Arrangören HitNöje productions meddelar: Med förhoppning om att ni vill behålla er biljett för att se en fantastisk konsert och för att stödja en bransch som går på knäna med artister, musiker, tekniker, konserthus m fl.
Var rädda om er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musikkvällar framöver.

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seSENAST 3 april för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande
samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.

Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck. I en svängig självklarhet möts oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”.

Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Datum & tid

24 augusti 2020 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 50 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 595 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
HitNöje Production

Information