Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 26 februari 2021
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Tommy Körberg & Bohuslän Big Band

Tommy Körberg tolkar amerikanska klassiker tillsammans med Bohuslän Big Band.

Tommy Körberg & Bohuslän Big Band den 24 augusti 2020 har flyttas till 26 februari 2021

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer.
Av den anledningen kommer Tommy Körberg & Bohuslän Big Band den 24 augusti att flyttas. Nytt datum är den 26 feb 2021 kl 19.30

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Arrangören HitNöje productions meddelar: Vi är väldigt måna om vår publik och inte vill bidra till smittspridningen av covid-19 viruset och kommer därför flytta konserten. Med förhoppning om att ni vill behålla er biljett för att se en fantastisk konsert och för att stödja en bransch som går på knäna med artister, musiker, tekniker, konserthus m fl.
Var rädda om er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musikkvällar framöver.

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seSENAST 2 juli för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

__________________________________________________________________________________________

Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande
samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.

Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck. I en svängig självklarhet möts oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”.

Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Datum & tid

26 februari 2021 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 50 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 595 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Arrangör
HitNöje Production

Information