Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 23 november 2019
10:30
UKK - Hela huset
  • Musik
  • Samtal

Unga tankar om musik

Husockupation med musiklivets framtid i fokus! Uppsala Konsert & Kongress presenterar en ny ”Husockupant”*. Tankesmedjan UTOM (Unga Tankar om Musik) skapar tillsammans med UKK en plattform för livemusik och livepolitik, för publik och utövare.

En tongivande heldag med livemusik och livepolitik på toppnivå. Konserter, spetsiga samtal och workshops inspirerad av tankesmedjan UTOM:s hörnstenar – genrebredd, fördjupat utforskande och engagemang för kulturens roll i samhället. En laguppställning bestående av några av landets främsta musiker bjuder på konserter, musikaliska experiment och stränga samtal med bland andra kulturminister Amanda Lind.

*Husockupant – person utan formell besittningsrätt för en byggnad bosätter sig i den eller använder den varaktigt. I juridiken kallas detta ibland för ”besittningsrubbning” eller ”olaga intrång”. På UKK betyder det att en noga utvald person eller organisation får en nyckel, flyttar in i huset och inspireras av rummens möjligheter. Ett spännande, helt lagligt, intrång av kreativitet och utveckling. UTOM är en av UKK:s Husockupanter under 2019-2020. 

Datum & tid

23 november 2019 10:30

Biljettpris

Fri entré

Övrigt
För alla åldrar.

Information