Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 1 april 2022
14:00
Uppsala Konsert & Kongress - hela huset
  • Övrigt

Uppsala Vin & Deli 2022

Den 1 och 2 april 2022 fylls UKK återigen av viner och delikatesser när succémässan återvänder!

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________

Succémässan är tillbaka och fyller huset med viner och delikatesser!

Uppsalas stora vinmässa och delikatessmässa, Uppsala Vin & Deli, är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.

På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort till någon du tycker om!

ÖPPETTIDER
Fredag 1 april kl. 14.00-20.00
Lördag 2 april kl. 12.00-19.00

Biljetterna till Uppsalas stora vinmässa säljs med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

PRISER
220 kr. Priset inkluderar entré, serviceavgift, ett provningsglas för vin. Till fredag 1 april finns även pensionärs- och studentbiljetter. Dessa kostar 150 kr inklusive entré, serviceavgift och ett provningsglas för vin.

ÅLDERSGRÄNS
18 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn.

PROVNINGAR
Information om provningar under mässan kommer under vintern.

DRYCKESKUPONGER
100 kr, 200 kr, 300 kr. Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan.

Datum & tid

1 april 2022 14:00

Längd
Cirka 29 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 220 kr (inklusive serviceavgift)
Studerande (endast fredag 1/4): 150 kr (inklusive serviceavgift)
Pensionär (endast fredag 1/4): 150 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
I entrépriset ingår serviceavgift och ett provningsglas för vin. Åldersgräns: 18 år, legitimation erfordras. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn.
Arrangör
Svenska Dryckesmässor & Uppsala Konsert & Kongress

Information