Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 1 mars 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Den Svenska Sångboken

Efter den makalösa succén med Thank you for the music så har Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding bestämt sig för att fördjupa samarbetet och ger sig ut på en ny gemensam turné. Denna gång så ska man hylla den svenska sångboken!

Den svenska sångboken är inte bara en hyllning till alla de fantastiska artister och låtskrivare som vårt land har tagit fram, utan är också en resa genom vårt musikaliska arv och den enorma skatt av musik och sång som ligger bevarad där.

Förbered er för en kväll fylld av det bästa ur den svenska musikskatten. Publiken kommer få uppleva fantastiska tolkningar av bla Bellman, Evert Taube, Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Britt Lindeborg, Ulf Lundell till modernare artister och låtskrivare som Mando Diao, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh, Håkan Hellström, Veronica Maggio mfl.

Trion kommer backas upp av Mikael ”Nord” Andersson som både sjunger och är gitarrist i showen, denna hyllningsshow som för övrigt innehåller några av de absolut bästa musiker vi har i det här landet, allt under ledning av kapellmästare Johan Granström. Varmt välkomna till en helkväll där vi utlovar mycket glädje, känslor och allsång!

Medverkande
Kalle Moraeus, Sång, fiol, gitarr mm
Johan Boding, Sång, gitarr
Gunilla Backman, Sång
Mikael Nord Andersson, Sång, gitarr
Johan Granström, Kapellmästare, bas, kontrabas
Ander Lundkvist, Klaviatur
Johan Ramsay Löfkrantz, Slagverk
Jörgen Stenberg, percussion
Pelle Grebacken, Blås
Patrik Svedberg, Klaviatur

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

1 mars 2024 19:30

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter inkl 20 min paus
Biljettpris

Ordinarie: 735 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Presenteras av MT Live
Medverkande
Kalle Moraeus, Johan Boding, Gunilla Backman, Mikael Nord Andersson, Johan Granström, Ander Lundkvist, Johan Ramsay Löfkrantz, Jörgen Stenberg, Pelle Grebacken, Patrik Svedberg

Information