Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 4 februari 2023
19:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Les Misérables in Concert

Mästerverket av Boublil & Schönberg är på Europaturné! Musik av Cinema Festival Symphonics och solister från West End i London under ledning av konstnärlig ledare Stephen Ellery med scener från filmsuccén från 2012.

”Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.”

Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”.

En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. ”Suddenly” blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!

I rollen som Jean Valjean ser vi Chris Green och bland solisterna ser vi fler Les Misérables West End-artister så som Julie Lund, Alex Tomkins och Chloe Taylor.
Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken – i samarbete med Universal Pictures.
Les Misérables in Concert går rakt in i hjärtat!

Föreställningen har flyttats från 12 februari 2022 till 4 februari 2023.

Datum & tid

4 februari 2023 19:00

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 590-695 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Föreställningen har flyttats från 12 februari 2022 till 4 februari 2023.
Presenteras av
Julius Production AB

Information