Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 12 december 2021
18:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Christmas Night

Christmas Night bjuder på en stämningsfull julkonsert med Wiktoria, Sonja Aldén, Bruno Mitsogiannis och Johan Boding

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________

Christmas Night har blivit en jultradition att räkna med och så även 2021! Det blir kära återseenden och fantastiska nykomlingar – för vad sägs om 2019’s klarast lysande stjärna Wiktoria? Eller underbara Sonja Aldén som äntligen gör comeback på Christmas Night-scenen igen? Där ser vi även för första gången en av Sveriges bästa musikalröster Bruno Mitsogiannis samt ingen mindre än Queen-hyllande Johan Boding.

Du kommer bjudas på en uppladdning inför julen du sent ska glömma, med klassiska jullåtar, stämningsfull sång och vackert arrangerad musik. Allt uppbackat av våra eminenta musiker och levererat med högsta kvalité, inlindat i värme, skratt och en närhet som är kanske viktigare just nu än någonsin tidigare. Så missa inte det bästa julen 2021 har att erbjuda – Christmas Night!
Åldersgräns: Inga restriktioner (rekommenderas från 13 år)
Föreställningen pågår ca: 2 h och 30 min inkl. paus
Se hela turnéplanen och läs mer på: www.christmasnight.se

____________
Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Christmas Night att flyttas till 12 december 2021. Observera att tiden är ändrad till 18.00!

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 21 oktober 2020 för hjälp med återköp.
Se biljettkassans öppettider på www.ukkse/ditt-besok/oppettider/
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Datum & tid

12 december 2021 18:00

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 695 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: Inga restriktioner (rekommenderas från 13 år)
Presenteras av
Krall Entertainment & Sangré Event
Medverkande
Wiktoria, Sonja Aldén, Johan Boding, Bruno Mitsogiannis

Information