Hoppa till huvudinnehållet
Sal D

Fotoutställning: Eye See You – Shestory 

Delar av utställningen Eye See You - Shestory invigs i samband med uppmärksammandet av Internationella Kvinnodagen.

Eye See You är en berättelse om vårt behov att bli sedda. Det är en berättelse om vår samtid, om att känna ensamhet mitt ibland andra. Det är också en berättelse om reflektioner, möten och att finna sig själv. Linda Forsbergs arbete suddar ut gränserna mellan vi och dem, mellan dig och mig och väver samman nutid och dåtid. Ögonen tillhör olika människor med olika identiteter, åldrar och livsomständigheter. I berättelsen Eye See You skulle du kunna ha varit eller bli människan bakom varje öga.

På UKK invigs delar av utställningen Eye See You – Shestory i samband med uppmärksammandet av Internationella kvinnodagen. De ögon som är på flickor, kvinnor och personer som identifierar sig som kvinnor ingår. Dessutom finns ett nytt foto, särskilt taget och utvalt för att uppmärksamma samhällsproblemet våld mot kvinnor.

Linda har ett stort engagemang för dialog och tillsammansskapande. Hon rör sig i gråzonerna och utmanar betraktaren att bli del av utställningen. Hon använder foto och interaktiva metoder för att förstärka lärande och främja reflektion. I egna företaget Sandstorm stöttar Linda företag och organisationer med lärande och i deras utveckling för ett hållbarare arbetsliv.

Läs mer om upptakt till Internationella kvinnodagen 7/3.

Linda Forsbergs hemsida.

Datum & tid

Från 7 mars 2018 18:00 till 21 mars 2018 15:00

Biljettpris

Fri entré

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Linda Forsberg

Information