Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 23 oktober 2022
14:00
UKK - Stora salen
  • Barn

Jul och kul med Babblarna (14.00)

Succéerna med Babblarnas musikaler och över 750 spelade föreställningar fortsätter nu med en julföreställning!

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Det är jul i Babblarnas snövita värld! Äntligen är det dags att klä julgranen med julpynt och ljus. Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar! I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits!

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.
Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.

Hungrig efter konserten? Restaurangen på UKK är öppen från 11:30-14:30 och serverar dagens lunch samt pannkaksbuffé. Ingen bordsbokning är nödvändig, välkomna!

Datum & tid

23 oktober 2022 14:00

Längd
Cirka 45 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 265 kr (inklusive serviceavgift)

Ordinarie (barn upp till 16 år):  245 kr (inklusive serviceavgift). Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.

Övrigt
Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!)
Presenteras av
Mys Artisteri AB

Information