Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 10 april 2021
19:00
UKK - Stora salen
  • Barn
  • Humor
  • Teater

Uppsala Magic & Comedy: Galashow

Uppsala Magic & Comedy - Galashow med en skön mix av magi och humor.

Uppsala Magic & Comedy den 25 april 2020 flyttas till 10 april 2021

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer samt föreställningar som går in under rekommenderade riktlinjer.

Av den anledningen kommer samtliga evenemang under Uppsala Magic & Comedy den 25 april att flyttas till nästa år. Nytt datum är 10 april 2021. Tiderna kan komma att ändras.

De evenemang som flyttas är:
Magikurs för barn 11.00 & 14.30
Upp-Sala-Bim 13.00
Galashow 19.00

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 25 maj för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

________________________________________________________________________________________

Ett besök på festivalens Galashow ger dig en skön mix av magi och humor – med såväl svenska som internationella artister. Vi gästas av mentalisten Henrik Fexeus, komikerna Måns Möller och Josefin Sonck, regurgutatorn Kieron Johnson och regerande världsmästaren i magi, Miguel Muñoz. Kvällen leds av Fredrik Andersson.

Arrangör: Uppsala Magic & Comedy

Datum & tid

10 april 2021 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 480 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Magic & Comedy i samarbete med UKK
Medverkande
Henrik Fexeus, Måns Möller, Josefin Sonck, Kieron Johnson, Miguel Muñoz, Fredrik Andersson

Information