Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 10 april 2021
19:00
UKK - Stora salen
  • Barn
  • Humor
  • Teater

Inställt: Uppsala Magic & Comedy Galashow

Uppsala Magic & Comedy ställs in.

Uppsala Magic & Comedy lördag 10 april 2021 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.
Det gäller följande evenemang:
Magikurs för barn 11.00 & 14.30, Upp-Sala-Bim och Galashow.
Läs mer på Uppsala Magic & Comedys hemsida.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.se eller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som köpt biljetterna för mer än ett år sedan, bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 9 april på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

________________________________________________________________________________________

Ett besök på festivalens Galashow ger dig en skön mix av magi och humor – med såväl svenska som internationella artister. Vi gästas av mentalisten Henrik Fexeus, komikerna Måns Möller och Josefin Sonck, regurgutatorn Kieron Johnson och regerande världsmästaren i magi, Miguel Muñoz. Kvällen leds av Fredrik Andersson.

Arrangör: Uppsala Magic & Comedy

Datum & tid

10 april 2021 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 480 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Magic & Comedy i samarbete med UKK
Medverkande
Henrik Fexeus, Måns Möller, Josefin Sonck, Kieron Johnson, Miguel Muñoz, Fredrik Andersson

Information